LED står for «Light Emitting Diodes».

Tekniske fordeler med LED:
– Høy effektivitet
– Ekstremt lang levetid (15000-45000t)
– Meget robust mot støt og rystelser
– Ingen UV- eller IR -stråling
– Lav varmeutvikling gjør lampen barnevennlig og sikker mot omgivelsene
– Ekstremt energibesparende

LED-pærer er i stadig utvikling for å holde tritt med markedet, samt for å møte forbrukerens behov og forventninger. Overgangen fra de gamle glødepærene til LED-variantene har for mange vært uønsket ettersom lyset ikke har kunnet sammenlignes med det vi var vant med fra før av. Derfor er det ekstra gøy at kunnskapen og interessen for LED nå øker, og at vi kan tilby kundene våre et av markedets beste utvalg av LED-pærer og lamper.

Nå kan du få LED-pærer som er tilnærmet identiske med de gamle, gylne glødepærene. Vi har et stort utvalg av dekorpærer som gir det varme og behagelige lyset, men som har alle LED-fordelene. Se vårt store utvalg av dekorative LED-pærer og følg med i nettbutikken, eller ta en tur innom en av butikkene våre for å se nyhetene og mulighetene som finnes. Vi har også et stort utvalg av lamper med integrerte lyskilder, slik at du aldri mer trenger å tenke på å bytte lyspære!

Har du spørsmål vedrørende LED, ta en tur innom en av våre butikker å få god veiledning av våre ansatte. Eller ta direkte kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med riktig valg av lyskilder.

 

Publisert 08.05.2017
Oppdatert: 12.02.2019